Bezbariérové bývanie

Ste ZŤP na vozíku a rozmýšľate o novom bývaní ? Chceli by ste rodinný dom ? Trápia Vás problémy, ako sa dostanete na poschodie ? Máme pre Vás riešenie dnes sa už dokonca môžete rozhodnúť medzi zvislou alebo šikmou plošinou. Taktiež môžete využiť aj naše výťahy ALTURA. Neviete sa rozhodnúť, čo sa Vám viac páči alebo čo Vám vyhovuje? Alebo len chcete mať prehľad aké máte možnosti ? Tak potom ste tu správane. Postaráme sa o Vaše bezbariérové bývanie.

Bezbariérové bývanie so strmým schodiskom.

Máme pre Vás unikátne riešenie aj na schodisko, ktoré má sklon až 70 stupňov. Dnes už nemusíte kvôli strmému schodisku robiť komplikované stavebné úpravy. Prispôsobíme Vám schodiskový výťah na mieru. S pevným prívodom elektrického prúdu, môže šikmá schodisková plošina jazdiť neobmedzene dlho. Ovládanie je veľmi jednoduché.

Klient si vyberá:

rozmery podlahy šikmej schodiskovej plošiny
farebné prevedenie vrámci vzorkovníka RAL
sklápanie podlahy – ručné / elektrické
sklopné sedadlo – presun na šikmej plošine bez invalidného vozíka
vzhľad doplnkov
ovládanie – diaľkový ovládač alebo káblový

Bezbariérové bývanie so zvislou plošinou.

Ak sa Vám viacej páči zvislá plošina ani to nie je problém máme aj štýlové plošiny ALTURA, ktoré vyzerajú veľmi pekne a moderne.  Zvislá plošina Altura je k dispozícii v rôznych veľkostiach a prevedeniach.  Je to vysoko prispôsobiteľná zvislá plošina, ktorú je možné používať vo verejných a  súkromných priestoroch. Je vhodná do interiéru ako aj do exteriéru. Môže byť inštalovaná vo vlastnom ohradení alebo sa umiestni do murovanej šachty. Všetky zvislé plošiny Altura Platinum sú štandardne vybavené plynulým rozjazdom a dojazdom, ktoré Vám zaručujú výnimočne tichú a plynulú jazdu od okamihu, keď stlačíte tlačidlo na ovládacom paneli.

Financovanie

Každá výroba a inštalácia je prispôsobená konkrétnemu klientovi, preto sa cena dá určiť až po bezplatnej obhliadke a zameraní. Cenová ponuka sa realizuje bezplatne. Súčasťou našich služieb je aj pomoc s vybavením finančného štátneho príspevku až do 98% z ceny. Vďaka klubu SPIG získate aj doplatok na zdvíhacie zariadenie až do 10%, preto sa Vám oplatí sa na nás obrátiť.

11 000

spokojných klientov, ktorým pomáhame s pohybom a samostatnosťou

Ako získať štátny finančný príspevok?
Pomôžeme vám s doplatkom k štátnemu príspevku.

Potrebujete poradiť?

Máte otázky alebo potrebujete poradiť?

Náš tím SPIG je tu pre vás. Neváhajte sa na nás obrátiť v prípade otázok o našich zariadeniach, inštalácii alebo čohokoľvek iného.

Vaše bydlisko, prípadne miesto realizácie
*
Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky