Vaky pre stropný zdvihák

Bezpečné a najmä komfortné zdvíhacie zariadenie je nevyhnutnosťou pre každého vozičkára. Preto sme vytvorili vaky pre stropný zdvihák Ergolet, vďaka ktorému rýchlo zabudnete na všetky staré nepohodlné stropné zdviháky. Naše zdvíhacie zariadenie nerežie, netlačí ani neškrtí, takže je ideálnym zariadením na pohodlné a bezpečné presuny.

Aké vaky máme v ponuke?

V našom portfóliu nájdete širokú škálu vakov všetkých rozmerov a typov. Tieto vaky sú mimoriadne bezpečné a zároveň veľmi pohodlné. Vybrať si môžete z nasledovných vakov.

Kúpací vak

Najčastejšie používaný druh vaku. Môžete si ho vybrať vo variante s oporou alebo bez opory hlavy. Tento vak obsahuje bezpečný prvok v podobe dierok, ktoré prepúšťajú vodu. Pri vyberaní z vane sa tak nestane, že by voda tiekla kade tade. Tým pádom nehrozí pošmyknutie na mokrej zemi. Navliekanie je veľmi jednoduché, zvlátnete to aj v prípade keď je imobilný v ľahu.

Toaletný vak

Tento vak bol navrhnutý špeciálne, aby zabezpečil bezpečný, ľahký a rýchly presun na toaletu, hoci aj bez pomoci. Taktiež umožňuje vykonať osobnú hygienu na posteli. Stačí ho dať za chrbát a popod nohy imobilného.

Vertikalizačný vak

Všetci dobre vieme, že imobilné osoby potrebujú pravidelne cvičiť a rehabilitovať svoje svaly aj v pohodlí domova. Pre uľahčenie rehabilitácie máme v ponuke vertikalizačné vaky, ktoré sú skvelou pomôckou pre trénovanie chôdze. Tento vak je mimoriadne bezpečný a najmä pohodlný – nerežie, neškrabe ani netlačí pri používaní.

Financovanie

Na našich klientoch nám mimoriadne záleží, preto všetkým ponúkame pomoc pri financovaní kúpy zdvíhacieho zariadenia.

V prípade, že sa rozhodnete spolupracovať s nami, získate od nás poradenstvo zdarma. Taktiež vám pomôžeme s vybavením štátneho peňažného príspevku na zariadenie od ÚPSVaR. Tento príspevok možno získať až do výšky 98 % z ceny zariadenia.

Naviac sa môžete zadarmo stať členmi nášho klubu SPIG. Komunity, v ktorej získate množstvo výhod, ako napríklad predplatné časopisu Inak obdarení. Najväčšou výhodou je pomoc s dofinancovaním doplatku pri kúpe zdvíhacieho zariadenia až do 10 %.

Vytvorenie cenovej ponuky je úplne zadarmo. Pri spolupráci s nami získate mimoriadne bezpečné a dlho trvácne zariadenie, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť.


Mohlo by vás zaujímať

Potrebujete poradiť?

Máte otázky alebo potrebujete poradiť?

Náš tím SPIG je tu pre vás. Neváhajte sa na nás obrátiť v prípade otázok o našich zariadeniach, inštalácii alebo čohokoľvek iného.

Vaše bydlisko, prípadne miesto realizácie
*
Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky