Bezpečnostné funkcie stropného zdviháku Ergolet Luna

Zažili ste už pád zo zdvíhacieho zariadenia? Obťažuje vás, že vaky k stropným zariadeniam sa nepríjemne zarezávajú a častokrát zanechajú na vašom tele škaredé stopy? Už sa vám stalo, že ste potrebovali použiť stropný zdvihák, no nedalo sa, pretože mal vybité baterky? Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok povedali áno a ste skeptický voči klasickým zdvíhacím zariadeniam, máme pre vás skvelé riešenie. Náš stropný zdvihák Ergolet Luna je zdvíhacím zariadením, ktoré je maximálne bezpečené a zároveň aj veľmi pohodlné.

Vaky k zdvíhaciemu zariadeniu

Už pri návrhu vakov k stropnému zdvíhaciemu zariadeniu Ergolet Luna sa myslelo v prvom rade na bezpečnosť.

Pri návrhu kúpacieho vaku sme nezabúdali na vodu, ktorá by pri kúpaní mohla zostať stáť a následne, čo by mohlo spôsobiť nešťastný úraz. Naše kúpacie vaky sú špeciálne upravené, aby sa v nich nedržala voda. Po celom vaku sú otvory, z ktorých voda vytečie do vane okamžite po zdvihnutí imobilnej osoby .

Všetky typy vakov majú mäkké polstrovanie, ktoré zabezpečuje, aby sa nezasekával na citlivých miestách a nespôsoboval vám škaredé poranienia. Sú vyrobené z mimoriadne odolných materiálov, takže sa nemusíte báť prasknutia alebo pretrhnutia. Aj po niekoľkých rokoch každodenného používania stále držia ako nové.

Zdvíhacie zariadenie Ergolet Luna

Rovnako ako vaky, aj samotné zdvíhacie zariadenie je vybavené viacerými bezpečnostnými funkciami. Zdvíhacie zariadenie sa nabíja prostredníctvom ovládača. Tento ovládač môže byť neustále pripojený na nabíjačku, vďaka čomu predídete vybitým baterkám a zariadenie bude vždy pripravené na použitie.

Ovládač zariadenia je vodotesný, takže aj v prípade vyšmyknutia z ruky pri presune do vane si môžete byť istý, že sa mu nič nestane. Stále bude fungovať ako hodinky.

Taktiež je vodotesný aj celý stropný zdvihák. Nemusíte sa tak báť, že by sa vám poškodil pod vplyvom vlhkosti, ktorá sa nachádza v kúpeľni. Jednoducho, Ergolet Luna je jasná voľba pri výbere zdvíhacieho zariadenia na presuny po domácnosti.Toto zdvíhacie zariadenie je mimoriadne bezpečné a nikdy vás nesklame.

Financovanie

11 000

spokojných klientov, ktorým pomáhame s pohybom a samostatnosťou

Ako získať štátny finančný príspevok?
Pomôžeme vám s doplatkom k štátnemu príspevku.


Mohlo by vás zaujímať

Potrebujete poradiť?

Máte otázky alebo potrebujete poradiť?

Náš tím SPIG je tu pre vás. Neváhajte sa na nás obrátiť v prípade otázok o našich zariadeniach, inštalácii alebo čohokoľvek iného.

Vaše bydlisko, prípadne miesto realizácie
*
Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google.
Ochrana súkromiaZmluvné podmienky