Zvýšia nákladné zdvíhacie plošiny produktivitu vašej prevádzky?

Vyžaduje vaša prevádzka zvýšenie produktivity a efektívnosti práce? Potrebujete zabezpečiť prepravu tovarov a komponentov cez podlažia? Nosia vaši zamestnanci ťažké materiály a tovary v rukách hore-dole po schodisku? Uľahčite im prácu a zvýšte svoju efektívnosť za pomoci zvislej nákladnej zdvíhacej plošiny.

U nás v SPIGu sa okrem výroby a predaja pomôcok pre uľahčenie života imobilných osôb zameriavame aj na výrobu pomôcok pre uľahčenie podnikania. Na trhu pôsobíme už viac ako 25 rokov a jednotlivé komerčné plošiny vám vyrobíme na mieru presne podľa požiadaviek vášho podnikania i podľa priestorov, ktorými disponujete.

Prečo zainvestovať do nákladnej plošiny?

Na začiatok si dáme malý príklad. Zrátajte si ročnú super hrubú mzdu jedného pracovníka. Vzhľadom na to, že ťažké materiály nezvládne prenášať jedna osoba, vynásobte túto sumu dvoma. Keď sa pozrieme na túto sumu, tak môžeme tvrdiť, že investícia do zvislej zdvíhacej plošiny vám aj napriek vyšším počiatočným nákladom po krátkom čase ušetrí náklady na spomínaných zamestnancov.

Použitie nákladnej plošiny bude rýchlejšie a efektívnejšie. Nákladná plošina sa postará o presuny medzi poschodiami a vaši zamestnanci sa môžu venovať ďalšej dôležitej práci. A čo je najdôležitejšie, táto pomôcka sa postará o zdravie vašich zamestnancov, ktorí sa už viac nebudú musieť naťahovať s ťažkými tovarmi a materiálmi.

Ako funguje nákladná zdvíhacia plošina?

Nákladné plošiny v prevádzkach najčastejšie riešia presuny cez jedno až dve podlažia. Nosnosť tohto zariadenia je individuálna, podľa potrieb prevádzky.

Nákladné hydraulické plošiny HP a UN majú štandardne nosnosť od 200 kg do 2 000 kg, v niektorých prípadoch až do 5 000 kg. Plošiny sú do zdvihu 11 metrov. Vzhľadom na to, že ich vytvárame na mieru, zapadnú do každého priestoru.

Výhodou nákladnej plošiny je to, že vyžaduje priehlbeň len cca 15 cm podľa hrúbky podlahy. Pokiaľ priehlbeň nie je možná, zdvíhacia plošina môže mať nájazdový klin.

Nákladná plošina alebo výťah?

Zdvíhacia plošina je pre komerčné priestory praktickejšia ako výťah. Môže slúžiť k preprave materiálov a tovarov s dopravou osôb i bez dopravy osôb. Využíva prvky ako výťahárske bránky, citlivé dno, citlivé strižné lišty. Nákladná plošina môže byť vyhotovená v rôznych prevedeniach. Môže byť celokabínová, polokabínová, s ohradením dráhy aj bez ohradenia dráhy. Taktiež môže byť táto pomôcka inštalovaná aj do existujúceho ohradenia dráhy.

Zdvíhacie zariadenie môže byť uspôsobené presne podľa vašich potrieb, na mieru pre vašu prevádzku. Pri výbere nákladnej plošiny si môžete zvoliť rozmery, výplne, povrchovú úpravu a ďalšie parametre s ohľadom na bezpečnú prevádzku zdvíhacieho zariadenia.

Nákladnú plošinu je možné inštalovať nielen v interiéri, ale aj v exteriéri napríklad pod prístreškom. Je vytvorená zo skrutkového mechanizmu, ktorý nie je citlivý na chlad. Je takmer bezporuchový a vyžaduje si iba minimálnu údržbu. Prevádzkové náklady zdvíhacej plošiny sú minimálne a zároveň životnosť týchto zariadení je veľmi dlhá a spoľahlivá.

Váhate či toto zariadenie splní vaše predstavy? Kontaktujte nás pre bezplatné zameranie a vyhotovenie projektu.


Mohlo by vás zaujímať